keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Tahtoo takas leirille...

Heipä hei! Viime viikko vierähti melkoisessa kiireessä ja vilskeessä ja niin tuntuu käyvän myös tälle viikolle. Viime viikonloppuna oli R2:n viikonloppuleiri jossa olin isostelemassa Viliman, Renaten, Kristelin, Tarun ja Elinan kanssa. Pakko hehkuttaa täällä(kin), että tuo viikonloppuleiri oli ehkä paras ikinä! Lapsoset, isosporukka ja muutenki yhteishenki oli niin loistava, että ihte oikein hämmästyi miten mahtava leiri voikaan olla. 

Itse olin (jo) kolmatta kertaa isosena, mutta siitä huolimatta jännitän leirille lähtemistä aina yhtä paljon. En tuntenut riparilaisista ketään, ainoastaan muutaman nimeltä. Oli ihana tutustua kaikkiin näihin loistaviin tyyppeihin ja odotan innolla kesäleirille pääsyä!

Eipä siellä sitten ehtinyt sen kummemmin kuvailla mitään, vaikka kameran raahasinkin mukaan. Totuus on kuitenkin se, että isoset nukkuivat n. 4 tuntia per yö, joten hereillä pysyminen vaati paljon..paljon kahvia (Hassua, että vaadittiin kaksi kesää riparilla ennen kuin opin juomaan kahvia :D).
Sääkään ei oikeen sallinut ulkokuvailua, sillä kumpparikelit oli kaiken aikaa. Lähtöpäivänä paistoi aurinko ja sillon pystyttiin pelaamaan norjalaista lapsosten kanssa. mikä oli muuten käsittämättömän hauskaa!

Renate ja minä

 Kun isoset ovat valamiiksi hiukan.. noh, hullummanpuoleisia, ei heiltä voi odottaa mitään järkevää toimintaa..eiku. No joo, eiköhän me oltu ihan hyviä isosia :)
Voin kertoa, että erilaiset pelit kuten UNO ja ALIAS paljastavat sisäisen kilpailuhenkisyyden ja vietimme hauskoja hetkiä kaksi tuntisessa Uno-ottelussa sekä Alias matsissa.


 Leiriltä paluu arkeen ei ollut tippaakaan kiva. Samantien joutui ryhtyä oikein laittautumaan (koko viikonlopun ajan tuli kuljettua tyyliin collegehousuissa ja meikkinä meikkivoide ja ripsari) ja lähteä kuoron kevät konserttiin laulamaan. Ei siinä mitään, mutta itseltänihän lähti ääni heti konsertin alkupuolella ja siitä asti olenkin ollut ihanassa flunssassa.

Koska minulla ei ole kummempia kuvia leiriltä, ajattelin ilahduttaa teitä Viliman ottamilla kuvilla. Fanni oli pääsiäisen tienovilla pitkästä aikaa Kannuksessa käymässä joten eräänä päivänä minä, Renate, Vilma ja Fanni päätimme lähtiä Kokkolaan syömään ja hengailemaan. Nämä kuvat on otettu Kokkolan Mustakarilla. Tack så mycket Vilma! :)

Suosikkikuva:
 (p.s. Pidän tosi paljo tuollaisista vanhahtavista väreistä, jotka muokkasin tähän kuvaan)

Huomenna suunnaksi Tampere! Tiedossa on aikainen herätys, junamatka sekä tutustuminen Tampereen Yliopistoon.

4 kommenttia:

  1. Oi, tuli ihan oma ripari mieleen ja ne ihanat isoset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa! Leirielämä on kieltämättä aina yhtä antoisaa ja muistorikasta :)

      Poista
  2. Tuo vika on kyllä tosi hyvä kuva susta! Oot kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvasta kiitos kuuluu Vilimalle, mutta kiitos tosi paljo :))

      Poista

Olisin todella iloinen, jos jättäisit kommentin :)